top of page

Skates verhuur

 Wit u rolschaatsen huren? Dan bent u bij skatesverhuur.nl op het juiste adres. Wij verhuren rolschaatsen in allerlei soorten en maten. Wist u dat wij meer dan 850 paar rolschaatsen hebben? Deze staan netjes in kasten die gemakkelijk te vervoeren en te gebruiken zijn. Geen feest is dus voor ons te gek! Ideaal als u met uw vrienden, familie of collega’s op een locatie naar keuze wilt rolschaatsen. Wij toveren elk locatie om tot een roller disco. Natuurlijk is het ook mogelijk om bij ons op locatie te komen rolschaatsen. Wij zijn namelijk onderdeel van SKATE FEVER roller disco. 

Assortiment rolschaatsen

 

Wij beschikken over meer dan 850 paar rollerskates voor volwassenen en kinderskates in de maten 26 – 50. U kunt de rolschaatsen ophalen en terugbrengen bij ons op locatie in Capelle aan den IJssel - Rotterdam. Voor een meerprijs kunnen wij de rolschaatsen natuurlijk ook bezorgen en ophalen. Dit kan zowel in Nederland als in het buiteland. Daarnaast is er geen minimum afname bij het huren van rolschaatsen. U kunt dus ook één paar rolschaatsen bij ons huren. Wij verhuren ook bescherming voor de knieën, polsen en elle bogen. Neem snel contact met ons op.

 

20200116_184410.jpg

Ieder gelegenheid is anders, dus wij denken graag met u mee. Wilt u meer informatie over onze diensten? Klik dan op een van onderstaande buttons of neem direct contact met op. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om naar SKATE FEVER in Capelle a/d IJssel te komen. SKATE FEVER is de grootste roller disco baan  van Nederland. Skatesverhuur.nl is onderdeel van SKATE FEVER. Wilt u meer informatie over arrangementen en mogelijkheden bij SKATE FEVER? Kom dan snel in contact!

Contact

Neem contact op!

Bedankt voor het inzenden!

Onze roller disco

 SKATE FEVER

Rhijnspoor 275,

2901 LB,

Capelle aan den IJssel

 

info@skatefever.nl

Tel: 010 822 2002

www.skatefever.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
bottom of page